L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de maig del 2022

L'Ajuntament asfalta els camins Portitxol, camí de la Torre i camí Garbí


 
Els treballs d'asfaltat de diversos camins del terme municipal, una obra que executa l'Ajuntament, a iniciativa de la Regidoria d'Agricultura, continuen i dins de la programació marcada, estan ja asfaltats els camins de La Torre, Garbí, i Portitxol. Cal indicar que alguns, com la Torre i Garbi, reben el nom de carrer per concloure i formar part al final de la urbanització de la platja.
 
 
 
Aquestes dues imatges i la superior corresponen al Camí Portitxol
 

L'asfaltatge d'aquests camins ha estat executat per  l'Ajuntament adjudicat a l'empresa PAVASAL SA amb un import total de 223.852 euros. Com en el seu moment va indicar el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, són camins  que milloraran els  seus paviments, vorades i desaigües, i l'elecció es va efectuar per consens dins del Consell Agrari atenent a circumstancies de la necessitat de reparació i també per ser de gran ús, tant en l'aspecte agrícola, com de4 transit cap a zones urbanes, cas també del Cami del Portixol.

 

Camí o carrer de la Torre

Camí o Carrer Garbí

Cal indicar que els treballs del contracte, encara no s'han conclós i queden per acabar, amb obres ja mampreses, els camins denominats 1r, 2n i 3r del Vedat. Cal també recordar que els camins, si travessen rius o séquies, es milloren també amb la col·locació de baranes.

Elaboració pròpia. Les dades PCSP de la licitació. Fotografies pròpies.