L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 825
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 20.531

dijous, 19 de maig de 2022

L'Ajuntament dona per acabades les obres de l’espai Info Jove de la plaça dels Sequers



L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’habilitació de l’Espai Info Jove situat en la plaça dels Sequers, un centre  que compta amb tres façanes, cadascuna a un carrer, però el seu accés és pel carrer Monestir de Valldigna, a més d'una segona per la plaça dels Sequers.

L'Ajuntament, a través del departament d'Obres, ha invertit un total 44.770 euros, impostos inclosos, en unes obres que es van adjudicar a l'empresa "Mesquecons SL", i que com ha comentat l'alcalde de Compromís, Sergi González, te com a objectiu  corregir la manca de dotació en espais i instal·lacions per a la trobada i reunió de la gent jove. L'alcalde ha remarcat que “és un espai modern i pensat perquè la joventut tinga un punt de referència on reunir-se, fer activitats i sol·licitar informació o ajuda sobre diferents tràmits administratius”.

 

 

 

 

Les obres dutes a cap des del departament d'Obres han aconseguit un disseny modern per obtenir un espai, el més diàfan possible, que  responga a la necessitat de ser flexible per a una fàcil adaptació a les diverses activitats que en el seu interior es puguen dur a terme.  

 

La concepció d'aquest nou local no té res a vore ni naix amb la concepció d'espai jove que tenia quan a usos, dotació ni espai físic, el local que el govern municipal del PP va llogar en el Carrer Gabriel Hernàndez, i que concedir la seua gestió privada a una empresa local.

 

Les obres han construït un bany adaptat i se li dotat d’equipament per a emmagatzematge i mobiliari per a un òptim ús del personal i de l’usuari.   També s’ha contemplat la reforma de la façana per tal d’aconseguir les condicions d’aïllament tèrmic requerides per normativa i per dotar a l’espai de millor condicions lumíniques i de ventilació.

Elaboració pròpia i de la nota del Departament de Comunicació i Premsa 19/05/2022 15:52