L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de maig del 2022

Avui s'inicia el període d'admissió i fins el dia 29 per a la Formació Professional a l'IES Jaume II el Just

 

Avui dia 19 de maig i fins el dia 29 de maig serà el període d'admissió per la Formació Professional a l’IES Jaume II el Just que ha informat també de la proposta educativa per al curs 2022-2023 en aquesta branca educativa així com les noves incorporacions de cicles formatius.

 



 

OFERTA FORMATIVA EN INFORMÀTICA I COMUNICACIONS

 

L’IES Jaume II el Just ampliarà el curs d'Especialització en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació conscient de la necessitat de complementar la formació dels titulats superiors en aquesta problemàtica. Aquests especialitat ja s’imparteix des del curs actual.

 

- CICLE  FORMATIU GRAU BÀSIC: Informàtica i comunicacions.

 

- CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ: Sistemes Microinformàtics i Xarxes

 

Ofereix la possibilitat de formació en centres de treball (FCT) de 380 hores i possibilitar dde l’Erasmus en FCT a l’estranger.

 

 

- CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR

 

1: ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA

 

Les FCT són de 400h i hi ha la possibilitat de fer-les amb Erasmus a l’estranger. També es possible realitzar el  cicle de manera DUAL (Realització de formació en l’empresa i en el centre formatiu)

 

2: DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS MULTIPLATAFORMA (DAM)

 

Permet desenvolupar aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial i de negoci, aplicacions de propòsit general així com aplicacions l'àmbit de l'entreteniment i la informàtica mòbil.

 

3: DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS WEB (DAW)

 

Preparació per a programador Web, programador Multimèdia i desenvolupador d'aplicacions en entorns Web.

 

Cal indicar que DAM i DAW permeten realitzar les FCT 400h a l’estranger amb ERASMUS. També es pot realitzar de manera DUAL (Realització de formació en l’empresa i en el centre formatiu), així com triar estudis presencials o semipresencials. DAM i DAW tenen els mateixes mòduls en el primer curs, cosa que permet obtindré en 3 anys la doble titulació.

 

 

 

CICLE  FORMATIU DE LA FAMíLIA AGRÀRIA

 

 

NOU CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ:   

APROFITAMENT I CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL

 

L’IES Jaume II el Just assenyala en la informació que després de la pandèmia les polítiques mediambientals s’han encaminat a la conservació i cura dels espais naturals i la creació de zones verdes a les ciutat. El canvi climàtic requereix de major inversió en el sector mediambiental i professionals especialitzats en aquests camp, cosa que aconsella la implantació d’aquests estudis.

 

 

BATXILLERAT NOCTURN

 

 

- CIÈNCIES I TECNOLOGIA

- HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS

- GENERAL 

Ensenyament en grups reduïts, atenció personalitzada, convocatòries il·limitades i possibilitat de cursar només les materies no superades. Conciliació laboral i estudis.

Elaboració pròpia a partir de la informació de l'IES