L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 4 de maig del 2022

Divendres comença el programa "Tavernes camina", amb rutes saludables obertes a tota la ciutadania vallera

 

Aquest divendres, dia 6 de maig, comença a "Tavernes camina", una novedosa iniciativa fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Sanitat, que dirigeix Mònica Palomares, el Centre de Salut de Tavernes i el Departament de Salut Pública de Gandia. Tots tres organismes oficials impulsen les caminades en grup per les rutes saludables del municipi valler per a la qual es compta també amb la participació de les regidories de Serveis Socials i d’Esports.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, de Compromís ha remarcat que “al municipi i terme deTavernes podem trobar diverses rutes i sendes, afavoridores de la pràctica esportiva a l’aire lliure, un factor que s'esdeve molt important per aportar indubtables beneficis a la salut de tota la ciutadania”.

 

L’objectiu de la iniciativa és reactivar i animar a la població en la pràctica de l'activitat física i seguir una hàbits saludables que reduesquen el risc de patir greus malalties. Les activitats programades a "Tavernes Camina" s’adapten perfectament a les accions i objectius de "Xarxa Salut", a la qual pertany Tavernes.

 

 

Mònica Palomares, regidora de Sanitat vallera
 

L'objectiu és ben lloable: la millora de la salut física, mental i social de veïns i veïnes a curt, mig i llarg termini, mitjançant diferents passejos i rutes per camins del municipi. També el del Centre de Salut fomentarà aquesta activitat, especialment per a les persones majors, amb el repartiment de tríptics informatius sobre els beneficis i els mapes de les rutes saludables per l’entorn natural valler.

 

La primera eixida dels passejos saludables serà el pròxim divendres 6 de maig, de 09.30 a 11h, des del Centre de Salut de Tavernes, i per aquesta primera passejada no caldrà cap inscripció prèvia en estar oberta a tota la ciutadania major de 18 anys. Els passejos tindran continuïtat tots els dimarts i divendres durant els pròxims mesos, amb el mateix horari.

 

Per a participar en les següents eixides si que cal la inscripció al telèfon mòbil 637 837 485, al correu electrònic tavernescamina@tavernes.org (indicant el nom, edat i el dia en què es participarà), i també en el Centre de Salut de Tavernes o en el Braç Treballador.

 

Els passejos estaran guiats per una tècnica d’Esports i per personal d’Infermeria del Centre de Salut de Tavernes.

 

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació del 04/05/2022 11:12