L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 25 de maig del 2022

L'alumnat d'Obra-Pintura del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV" pinta l'edifici i aulari del Centre Musical "Mestre Arnau"



L’alumnat de l’especialitat d’Obra-Pintura del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes IV" ha començat a realitzar diversos treballs en el Centre Autoritzat d'Ensenyament Musical "Mestre Arnau", de la Plaça del Prado, entre els quals hi ha la pintada general de l'edifici i actuacions per eliminar goteres.

En aquest cas concret, l'alumnat  procedeix a pintar les zones comuns de l'escola, i també actuarà a les aules de les classes de música, amb reparació de desconxats i pintura posterior. Està previst igualment dins d'aquests treballs de manteniment que du a cap el Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV" actuar en l'eliminació de les goteres.

 

L'Ajuntament de Tavernes actua en aquest edifici emblemàtic, un referent en l'educació musical vallera i comarcal,  a traves d'aquest Taller d'Ocupació, amb la qual cosa s'acompleix també els objectius per als quals està creat, que no és altre que actuar en la millora de la ciutat per mitjà de la realització d'obres o serveis d'interés general. Així, s'actua en els edificis,  llocs i  paratges de Tavernes per potenciar-ne la seua conservació i millora, així com la seua posada en valor, la qual cosa sempre repercuteix en la millora general de l'aspecte del nostre municipi. 

 

El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV", gestionat per l'àrea de Foment dirigida per Josep Llácer de Compromís, du a cap tot aquest objectiu mitjançant la divisió en tres especialitats ( la d'obra i pintura; vivers, jardins i zones verdes ;  acabats rígids, urbanització i pintura decorativa), amb un total de 30 alumnes, 10 per especialitat, que reben un ensenyament teòric que és completa amb pràctiques, uns treballs com aquestes que ara en el CAEM Mestre Arnau.

Tal com hem informat en altres ocasions, aquesta quarta edició del taller "Millorem l'entorn de Tavernes IV" dóna continuïtat a les tres passades edicions. Aquesta quarta edició suposa una inversió total sobre els 764.000 euros, procedents 724.075 euros d'una subvenció aconseguida per la regidoria de Foment i que completa l'Ajuntament amb 40.000 euros dels fons municipals, i que permet contractar 30 persones desocupades i 6 professionals durant tot un any.

Elaboració a partir del web del Taller d'Ocupació. Fotografies del web