L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 11 de maig del 2022

Tavernes no tindrà president de la Junta Local ni tampoc fallera major en les falles del 2023


La Junta Local Fallera ha emes un comunicat on assenyala que no hi ha hagut candidatura per al càrrec de president de l'associació de falles 2023  i per tant tot el procés queda ajornat fins a la presentació de candidatures per a les falles del 2024.

Això implica, de rebot, que Tavernes tampoc tindrà fallera major per a l'exercici faller 2023 en anar les dues figures unides de manera indestriable a la festa fallera. 

El comunicat de la Junta Local diu:  "Finalitzat el termini de presentació de candidatures a president/a de la junta local fallera de Tavernes i sense cap candidatura presentada per encapçalar aquesta associació fallera, els 6 presidents i la regidora de festes de l’Ajuntament de Tavernes, Na Encar Mifsud reunits el dilluns 9 de maig, decideixen que la Junta Local Fallera es regisca, de nou, per una Junta Gestora encarregada principalment de coordinar actes entre les falles.

Per aquest motiu, el termini de presentació de candidatures a fallera major de Tavernes queda ajornat a les Falles 2024
."

 

Segons el comunicat de la JLF