L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 9 de maig del 2022

Sergi Gonzàlez, alcalde de Tavernes, i Jordi Joan, actual secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital, participen en el Forum de Gestio Municipal de la UPV

 


L'alcalde de Tavernes, Sergi González i l'exalcalde Jordi Joan, en qualitat de secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital, participen demà dimarts, a partir de les 17 hores, en la clausura del curs “Els secrets de l'èxit empresarial” de la Càtedra d'Innovació el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), que tindrà lloc a l'Aula Magna de la institució

La clausura del curs “Els secrets de l'èxit empresarial” serà també el marc on se celebrarà el "Fòrum de gestió municipal de la innovació", un esdeveniment organitzat per la Càtedra d'Innovació i que congregarà a representants municipals, autoritats provincials i universitàries, patrons de la càtedra i estudiants en un debat sobre com gestionar la innovació a nivell local, l'organització dels recursos disponibles, tècnics i humans, i la planificació i el desenvolupament d'estratègies innovadores.

Primer fòrum de gestió municipal de la innovació


La inauguració de la sessió comptarà amb la presència de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; la vicerectora d'Ocupació i Formació Permanent de la UPV, Mª Dolores Salvador i Jesús Alba, director del Campus de Gandia.

Marta Ciudad, directora de desenvolupament d'O-City, serà l'encarregada de presentar aquest projecte internacional per a la dinamització econòmica i educativa del patrimoni cultural i natural de les ciutats com a eina per a de la gestió municipal de la innovació. Per la seua part, el sotssecretari de Foment de la Informació i Economia Digital del Ministeri de Telecomunicacions de l'Equador, David Hurtado, exposarà les claus de la transformació digital de l'Equador com a cas pràctic de transformació digital.

La taula rodona sobre sobre la gestió municipal de la innovació reunirà els representants dels quatre ajuntaments de la comarca que en són patrocinadors - Gandia, Tavernes, Oliva i Xeraco- junt a la presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Assumpta Domínguez.

La cloenda serà a càrrec de la directora general d'Innovació, Sonia Tirado i de Jordi Joan, secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital.

Elaboració pròpia segons la informació web de la UPV