L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de maig del 2022

Bona participació, 235 persones, en la 24 edició de la Volta Cicloturística

 

La Volta Cicloturística celebrada avui en la seua 24 edició  i que ha efectuat un recorregut per la Valldigna, ha estat un bon èxit en haver-hi participat un total de 235 persones. L'activitat mediambiental i esportiva ha comptat amb la col·laboració de Creu Roja, Protecció Civil, Grup Escolta La Valldigna , Grup Escolta L’Ombria, Juniors Tavernes i Grup Muntanya la Valldigna.
 
 
 
 
L’objectiu de l’activitat: a més de promocionar l’ús de la bicicleta com a transport no contaminant i barat, celebrar una jornada de marcat caràcter mediambiental on s'ha pogut gaudir de les zones mes emblemàtiques de la Valldigna, cosa que sempre mou a l'interés de protegir-les i estimar-les.
 

En un dia amb molt bon oratge que ha convidat a agafar la bicicleta, els participants han realitzat un recorregut per zones com el Molí del Pla, el riu Vaca, la Font Gran de Simat, el monestir de Valldigna i la població de Benifairó. Com a notes prèvies, recordar als participants que l'obligació és dur casc i el repartiment a tots els participants d'una samarreta commemorativa de l’activitat.
 
 
 
 
 
L’eixida simbòlica ha estat a càrrec dels regidors de la corporació Josep Llàcer, Carlos Gimeno, Mònica Palomares, responsable de Medi Ambient i Lara Romero, d'Esports.