L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 26 de maig del 2022

L'IES Jaume II el Just presenta el nou cicle formatiu mediambiental, amb sol·licitud d'admissió fins el 29

 

L'IES Jaume II el Just ha presentat la seua nova oferta educativa en "Aprofitament i Conservació del Medi Natural", dirigida a alumnes de Formació Professional de Grau Mitja. La presentació ha comptat amb la presència de la regidora de Medi Ambient de Tavernes, Mònica Palomares i la directora de l'institut, Anna Bellver, acompanyats del professorat del centre.

Aquest nou cicle formatiu de grau mitja començara a impartir-se amb el pròxim curs escolar 2022-2023 i naix de la necessitat existent, després de la pandèmia, de que les polítiques mediambientals s’encaminen a la conservació i cura dels espais naturals i la creació de zones verdes a les ciutat. 

 

 

 

Tal com s'ha indicat en la presentació, la realitat cada dia més evident del canvi climàtic obliga a dedicar una major inversió en el sector mediambiental i per tant a preparar  professionals especialitzats en aquests camp, cosa que ha aconsellat la implantació d’aquests estudis en el centre valler.


Recordem que la sol·licitud de matrícula per admissió a aquest cicle finalitza el pròxim dia 29.


Podeu completar tota la informació en els tríptics següents: 

 

 

 

 Elaboració pròpia a partir de la informació remesa per l'IES