L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 13 de maig del 2022

Els agricultors de Tavernes poden cremar restes agrícoles segons el Pla de Cremes local

 

La crema de restes agrícoles està permesa a Tavernes, segons ha anunciat la regidoria d'Agricultura, que presideix Emili Enguix de Compromís, en base a una disposició emesa per la Direcció General de prevenció d'Incendis Forestals de la Generalitat en interpretar la Llei Estatal de Residus i Sols Contaminants publicada pel govern de Madrid. 

El regidor Emili Enguix ha confirmat en un comunicat oficial que "les entitats locals que compten amb un Pla de Cremes aprovat, cas de Tavernes, i que regula tota l'activitat de cremes de restes, se'ns aplica la disposició transitòria quarta de la la llei del govern de madrid, i per tant Tavernes pot continuar amb l'activitat  de la mateixa manera que ho feia abans de l'entrada en la llei".

 


 

En resum que el Pla de Cremes Agrícoles que té Tavernes continua en vigor i els nostres agricultors poden procedir a la crema de residus procedents de les explotacions agrícoles tal com ho estaven fent, fins que no es diga cap resolució en contra.