L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de febrer del 2022

Reunio amb Salut Pública per demanar la ampliació de l'ambulància SVB i el servei al consultori de platja


 

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ambdues de Compromís, es van reunir ahir amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, i la subdirectora general de Planificació i Organització Sanitària, Cristina Ruiz, per donar-les a conéixer les necessitats que avui dia té Tavernes en matèria sanitària.
 
Les regidores valleres han considerat la reunió amb aquestes responsables autonòmics de la Conselleria de Sanitat com a "molt positiva" atés que s'han mostrat disposades a prestar la seua col·laboració per tal d'ampliar els dos serveis bàsics, el consultori de la platja i l'ambulància SVB.
 
La reunió ha servit perquè les dues representants de la Conselleria de Sanitat escoltaren i entengueren les demandes del consistori, principalment les referides a l'ampliació del servei d'ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) en el municipi i l'obertura del consultori mèdic de la platja de Tavernes més enllà de l'estiu, i que done servei durant la resta de l'any.