L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 23 de maig del 2022

"La Fumiga" en "Les xerrades de l'IES Jaume II el Just" el divendres, dia 27.


"Les Xerrades a l'IES" ofereixen el pròxim divendres, dia 27, un esdeveniment que, segurament, donarà a parlar i serà molt ben acollit entre l'alumnat. I sembla ser que no podia ser d'altra manera després d'escoltar la seua música al llarg de tot el curs, en el timbre de canvi de classe.

Si, "La Fumiga" visita el centre valler, i en concret els seus vocalistes Àrtur i Beteta, dos dels membres més destacats de la banda, que parlaran del seu recorregut, de les seues obres i del missatge d'amor i estima a la nostra llengua i a la nostra terra i de no deixar de creure, fins a aconseguir-ho, com ha sigut, sense dubte el seu cas. 

Un  missatge molt potent el del conjunt valencià, i les persones que venen a transmetre'l són admirades per molts dels alumnes i de les alumnes, amb la qual cosa el centre considera que serà una xarrada més que profitosa i interessant.

La presència de part dels membres de "La Fumiga" a l'IES Jaume II el Just no ha estat gens fàcil, més bé ha estat complicada - les actuacions, els trasllats, etc - , però finalment és un goig i una satisfacció per al centre poder comptar amb els components d'una de les bandes referència del panorama musical valencià i en valencià, i que s'ha obert pas entre el jovent, i de quina manera!!!, en aquest món tan i tan competitiu i tan "importat"... i damunt ho ha fet en VALENCIÂ. Tot una sort.

I una presència  que s'emmarca amb eixe objectiu que intenta assolir el centre valler: una formació, integral, completa i completada mitjançant el conjunt d'activitats que s'organitzen al llarg del curs.

Elaboració a partir de la informació de l'IES