L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dijous, 12 de maig del 2022

L’alumnat de Jardineria del Taller d’ocupació plantes arbres en els parcs caninsL’alumnat de l’especialitat de Jardineria del Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV " ha realitzat una pràctica de plantació d’arbres, concretament moreres (Morus fruilex), en uns espais públics de la localitat.

Els espais elegits han estat el Parc Caní situat al casc urbà, en la zona del Polígon El Pla, i un altre ha estat el parc de la platja que es troba en el Parc del Molló.

 

La millorà permetrà donar ombra a les dues instal·lacions, amb la qual cosa es beneficiarà tant les mascotes com els propietaris el temps que passen en les instal·lacions.

Segons la informació del web del Taller d'Ocupació