L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 26 de maig del 2022

El festival "Octopus" suspén definitivament la celebració d'enguany

May be an image of text

 

L'organització  ha pres la decisió de cancel·lar definitivament la celebració de OCTOPUS FESTIVAL.

Davant aquest comunicat, l'organització del festival demana disculpes als seguidors de OCTOPUS FESTIVAL per les molèsties que puga causar-los. D'aquesta manera, l'organització proposa tres solucions per a solucionar aquest contratemps.


Opció 1: Canvia la teua entrada


Com a primera opció, cada tiquet de OCTOPUS FESTIVAL passa automàticament a convertir-se en un altre d'igual valor per a accedir a MEDUSA FESTIVAL 2022: els qui es decanten per aquesta mesura rebran, al llarg del mes de juny, un email amb la seua nova entrada sense necessitat que facen cap gestió.

Com a segona opció, pots canviar cada tiquet de OCTOPUS FESTIVAL per un tiquet per a l'esdeveniment ZEVRA FESTIVAL 2022. Per a triar aquesta opció, has d'enviar un email canje@octopusfestival.com indicant que vols un canvi de la teua entrada per a Zevra Festival 2022 i adjuntant el PDF de la teua entrada.


Opció 2: Devolució

Per contra, aquells que preferisquen el reintegrament dels seus tiquets, obtindran l'import íntegre dels mateixos realitzant la sol·licitud en un termini de 14 dies a partir de la publicació d'aquest comunicat enviant un email a aquesta adreça: incidencias@octopusfestival.com.

Qualsevol dubte o incidència serà tramitada via email incidencias@octopusfestival.com


Segons el comunicat d'Octopus