L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 18 de setembre del 2018

Ciudadanos afirma que és innecessari el pas de vianants per accedir a la Plaça del Prado, Centre de Salut i Escola de Música



Ciudadanos qualifica d'innecessari el pas de vianants executat pel Govern de Compromís per millorar l'accés a la Plaça del Prado, Centre de Salut i Escola de Música (fotografia superior) i que era millor no haver-lo construït.  Afirma que eixe pas accessible no calia, i que sobra perquè està prop del que hi ha davant d’Urgències (fotografia de davall).


Una simple ullada als dos passos i al gràfic de davall permet comprovar que tenen un objectiu ben distint. Mentre un, que marquem en negre, s’usa per accedir a urgències, el nou pas, que dibuixem en roig,  té com objectiu facilitar el pas directe a la Plaça del Prado, Centre de Salut i Escola de Música. Però algú no s'ha assabentat.


Que no sàpiguen que hi ha uns plans d'actuació, no vol dir que no existeixen.

Compromís va impulsar la passada legislatura el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (MUS) amb els agents socials, que va marcar els “circuïts urbans” prioritaris, les vies de pas per on transiten majorment els veïns al llarg del dia. I s'actua seguint els criteris emanats del MUS i preferentment en els circuits urbans per millorar el trànsit de persones i la seua seguretat.

També de les reunions de barri fetes per Compromís va sorgir el Pla de Millora de la Via Pública per cada barriada. Les obres de la zona Prado-CEIP Alfàndec foren demandades pels veïns entre les prioritàries.

Reunió de barri Prado-Alfàndec . 13 abril 2016

A pesar de la participació veïnal, Ciudadanos afirma que Compromís no té cap plan d'actuació en voreres i carrers. ¿No hi ha plans, o ells els desconeixen?  Perquè clar que sí, plans els hi ha i s'actua segons les directrius que indiquen. Però sembla ser que és més fàcil  enganyar/desinformar els veïns. Com algú ha fet durant tants anys i així es comprén perquè tots aquests plans d'actuació no s'explicaven en alguna premsa provincial.

Però el pitjor és el que no diuen i amaguen als vallers. Fa uns dies informàvem, i ahir ho feia la premsa, les obres de millora de voreres i accessibilitat iniciades per Compromís en el carrer Calvari, Travessera de San Benet i Corralot, amb una inversió de vora 173.000 euros. També hi ha anunciat 200.000 euros en l’adequació i millora de voreres i passos de vianants del carrer Divina Aurora i adjacents. Són vora  400.000 euros només en un any invertits en la part alta, la zona de Tavernes que diuen està abandonada.






Calen 6 milions per arreglar carrers i voreres que els altres deixaren abandonades

Un estudi tècnic  valorava en 6 milions el cost d'arreglar els carrers i voreres anys i anys abandonats pel PP. Un abandó que comptava amb la complicitat de determinada premsa que callava.

Ciudadanos sap molt bé, però s’ho calla, que els carrers Escorxador, Tres Creus, Buenos Aires, Divina Aurora, Joan d’Àustria, Marjaletes, els Sequers... no estan així de fa 7 anys, sinó de molts i molts abans. ¿Quants anys fa que estan malament 8 anys, 10 anys, o en són 12? 


I mira que hauria vingut bé dedicar a reparar-los el mig milió que es van gastar en una empresa privada perquè fera tasques de vigilància pel poble.  Però això també alguna premsa s'ho callava.

Millora i ampliació de voreres en Carrer Mitjagalta

1’4 milions en dos anys en millores de voreres i accessibilitat

Hem dit que calen 6 milions. I ara, una vegada sanejat econòmicament l'Ajuntament de la ruïna deixada pel PP -i de la qual mai hem pogut llegir res en determinada premsa- s'està invertint en la millora de carrers.

Ara s'executa la millora de l’accessibilitat i voreres de las zona Prado Comarcal-CEIP Alfàndec i carrers del voltants que ha executat obres de millorai passos de vianants en els carrers Rei En Jaume I, Lluís Vives, Mestre Sansaloni, Carrer Gandia, Carrer del Cister i Joaquín Verdú.


S'han executat i millorat tots els passos accessibles del carrer La Barca als Sequers


Fa uns mesos es varen acabar les obres de millora de l’encreuament dels carrer La Barca i Mitja Galta amb eliminació de barreres arquitectòniques i eliminació d'un punt on contínuament es produïen accidents. Es va ampliar la vorera del carrer de la Mar fent-la accessible i s’han executat millores d’accessibilitat en tots els passos de vianants i accessos que van del carrer la Barca a la Plaça del rei Juan Carlos I, en els Sequers.

Millora i passos accessibles per a la zona de jocs de la Plaça d'Espanya
I fa uns dies es va iniciar la millora del Carrer Calvari, Corralot i travessera de Sant Benet i està en fase de licitació per 180.000 euros la reurbanització de Joan d’Àustria, Passeig Lepant i Carrer Escorxador. I hi ha anunciat dedicar 300.000 euros a la reparació de voreres de Germanies i altres i 200.000 euros en actuacions en la zona Divina Aurora.

Ampliació i accessibilitat en la vorera d'accés al CEIP Alfàndec, per millorar la seguretat de xiquets i familiars en anar al col·legi

Una inversió sobre els 1’4 milions d’euros, que per a Ciudadanos no ha existit, més bé nega que s'ha fet cap actuació. Aviats estem els veïns si tot el que diuen ho basen en les (des)informacions donades en la legislatura per un determinat diari provincial.... A no ser que eixe siga l'objectiu: enganyar, amagar la realitat d'inversions i confondre els veïns. 

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta persona no era ppera ara vol ser mes de dretes i esta en cs. No te ninguna credibiliat sempre diguen falsetats confundin a la ciudadania.

Anònim ha dit...

en mirar la foto m'he recordat dede l reunions de barri. trobe que eren una bona idea al igual que la reunió anual on s'explicava que s'havia fet durant l'any i quins eren els projectes vinents.
crec que és una bona costum que ni s'hauria de perdre.