L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de novembre del 2018

4 muntanyencs, 3 del CETV i 1 de Corresendes de Xeresa, fan el cim de l'Anayet (Pirineu Aragonés)

 
El passat cap de setmana el tres membres del Centre Excursionista de Tavernes, Mario Armengol, Dionis Borràs i Salva Alario,  conjuntament amb el membre de Corresendes de Xeresa, Paco Escrihuela,  van realitzar una activitat conjunta d'ascensió al cim Anayet de 2.575 metres en el Pirineu Aragonés.



L'ascensió va començar des de l'estació de Formigal a les 8 del mati arribant al cim de la muntanya a les 14'30 hores, amb un final d'ascensió bastant complicada per la neu acumulada, plaques de gel i el mal temps que regnava en el cim del Anayet.


Els quatre muntanyencs han mostrat la seua satisfacció perquè no va haver-hi cap contratemps, tot i que no cal ni dir que l'alta muntanya i en aquests temps ja cara a l'hivern sempre té moltes dificultats.

Enhorabona  


1 comentari:

Anònim ha dit...


Enhorabona valents !!!