L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de novembre del 2018

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Quan s’usen els ovnis per defugir de la pròpia responsabilitat política en el Vergeret.


Hi ha ciutadans  conscienciejats, responsables i que estimen la seua ciutat, de manera que quan veuen un banc o altre element del mobiliari urbà espatllat,  com per exemple un fanal, avisen  a l’Ajuntament perquè procedesca a arreglar-ho. 

Si el ciutadà, a més és regidor, té una responsabilitat moral afegida pel càrrec que ocupa i ho té encara més fàcil perquè sap com fer la gestió de manera directa, bé siga amb el departament municipal implicat o amb el regidor responsable del servei.

Fins ací, tot d’acord, no?  Doncs hi ha regidors que no ho fan, i qualsevol desperfecte en la via pública, siga del tipus que siga, l’aprofiten no per a informar, sinó per a donar-li la volta i fer una critica contra el govern, de vegades tan surrealista i absurda com, per a cridar l'atenció, convertir en ovni un fanal trencat perquè la llum travessa el fullam d’un arbre de la platja.

I què feien a eixes hores de la nit, fotografiant un fanal trencat a la platja si la faena la tenien en un altre lloc? No hauria estat millor assistir a la xerrada informativa oferida per  l’Ajuntament als veïns del Vergeret? No els importen els problemes dels ciutadans? O és que només són Ajuntament per a cobrar les dietes de regidors al final del mes?

Potser eren a la platja per no afrontar cap responsabilitat en la reunió informativa convocada per l’Ajuntament. Tot i i ser Ajuntament, a més de tindre un deure moral amb els veïns, com a membres del partit autor de la monumental empastrada en la urbanització.

Però ho han fet durant 7 anys i incapaços d’assumir cap responsabilitat política en el  Vergeret,  no hi van acudir. S’hi van amagar darrere d’un ovni virtual, tan virtual com la seua realitat, sense adonar-se que els vallers i valleres no són bojos i saben perfectament que la seua política en 7 anys ha estat no plantejar cap proposta beneficiosa per a Tavernes, sinó criticar per criticar.