L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 de novembre del 2018

Un resum general de la situació a les 13:30 hores



La situació en general podem considerar que continua igual que aquest matí: preocupant perquè la situació de pluges no millora: Quan al riu Vaca, on mirem tots els ulls normalment quan es produeixen temporals com aquest, no presenta per ara problemes al pas pel nucli urbà de Tavernes, com veieu a la fotografia.
 
Nivell del Vaca, on falta bastant per arribar als nivells del divendres. Les fletxes marquen dalt el nivell en base als plàstics enganyats en la vegetació


No obstant, a Barx, Benifairó i Simat continua plovent i això vol dir que, el nivell pot encara pujar, i si les pluges continuen  molt en el temps i en aquesta intensitat, complicar-se la situació. Toquem ferro. 


Avinguda de la platja
El problema principal en parlar de zones urbanes el tenim en la platja, on tenim pràcticament inundada l'Avinguda. També altres zones i carrers de la part mes al sud estan inundades, com podeu vore a les fotografies. Es recomana no transitar per la platja.

Zona sud: Carrer Ciscar i aparcament Padur en la platja

 Quan a vies de comunicació, cal dir que continuen tallades:

-El Camí Reial ( CV-650 carretera Natzaret-Oliva) entre Cullera i Tavernes i Tavernes-Xeraco.
- El Camí d'Herrera i el Camí Gandia.
- Els camins que van de Tavernes a Simat i Benifairó.







L'assut
  


El Badell prop del pont del Vaca
  
Com ja hem dit aquest matí, les pluges s'han apoderat de la Valldigna i la informació de MeteoVall-AVAMET de les 13:30 hores ens indiquen les pluges següents:

Barx 125 litres (58 litres aquest matí a les 9)
Benifairó 120 litres (n'eren 65 litres a les 9 del matí)
Tavernes Poble 134 litres ( 80 litres 9 pel matí)
Tavernes Sequers 122 litres (eren 70 litres a les 9 del matí)
Tavernes Goleta 106 litres (64 litres a les 9 del matí)
Tavernes Platja 103 litres (52  litres a les 9 del matí)


Horts en la zona al voltant del riu Vaca
El major increment de pluges en la zona costanera s'esta notant amb un major endollament de camps per la Marina i Marenys, i com hem dit, en els problemes sorgits a la platja. No obstant sembla ser que l'endollament d'aigua en els camps ja es una cosa general al terme, perquè havem vist camps plens d'aigua al costat del riu.