L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 10 de novembre del 2018

Dos setmanes de treball de reconstrucció de la platja de la Goleta: Tot "deja vu".


Milers de tones per al fons de la mar, mentre l'Estat no aprova un projecte definitiu com si que hem vist en tants punts de la costa espanyola.

Una setmana més, i ja en van dos, i continuen els treballs de reposició d’arena en la platja de la Goleta. Però si hem de ser sincers, millor no parlar de reposició, perquè realment és una reconstrucció de la platja. Talment un treball com el que feren abans del passat estiu.
Abans de l'estiu passat s'abocaren a la platja de la Goleta ni més ni menys que 80.000 tones d'arena, i ara, pel que es veu en les fotografies, els comentaris que vam sentir  i si pensem que els treballs encara duraran vora un mes, tot indica que serà un abocament semblant. L'objectiu: que servesca de protecció, a vore si la platja aguanta i els temporals que solen haver a partir d'ara i fins febrer, deixen un poc d'arena.
I què voleu que diguem més, si tot ja està dit? Que la destinació final de l’arena serà alimentar a la mar? Es massa conegut ¿Què cal un projecte final? Ho sap tot el Món, com sabem tots que eixa no és la solució final. L'únic conhort que podem tindre és que, almenys, s'estan donant jornals a tots els treballadors implicats en la tasca.
I mentre tant, podeu contemplar les imatges dels treballs. Iguals que les de sempre. Tot "deja vu".