L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 21 de novembre del 2018

El dia després de les plogudes (IV): Els arbres caiguts


L'empresa de manteniment de jardins procedia ahir a la retirada de l'arbre que, per efecte del vent, havia caigut en el Passeig Colom.


Tal com vam informar, l'arbre havia tombat sobre les 3 de la matinada sobre l'envelat-terrassa d'un establiment hostaler del Passeig Colom i, segurament per l'hora de l'esdeveniment, no hem hagut de lamentar danys personals només materials, que eren ben visibles i notables com podeu vore a les fotografies.


L'empresa concessionària de jardineria delimitava la zona de treball i amb ajuda de maquinària i fins i tot una grua procedia a fer bocins el tronc i arbratge i dipositar-los en els camions per al seu trasllat. 



Però no va ser l'únic arbre caigut en el terme municipal el dilluns. Un gran pi tombava també en el camí que du a Tavernes quan el desvies, venint de València, pel Portitxol. També va caure sense fer cap danys, simplement el destorb als pocs vehicles que pogueren circular per la zona.


Els operaris municipals procedien a tallar-lo i, dipositats els trossos en el camió, procedien al seu trasllat, amb la qual cosa es deixava lliure el pas.