L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

dimarts, 6 de novembre del 2018

PLENARI NOVEMBRE 2018: L’Ajuntament ret homenatge a Julia Cremades Escamilla, doble campiona d’Espanya i autonòmica de kick boxing light i full contact




Julia Cremades Escamilla, adolescent i ja una gran realitat en kick boxing light i full contact, va rebre ahir un merescut homenatge a l’Ajuntament pels èxits aconseguits en la seua vida esportiva, on ja disposa d’un palmarès envejable, dirigida per eixe gran mestre que és José Miguel Montañez.

Els representants del partits van destacar la seua joventut i el sacrifici i fèrria voluntat que comporta la pràctica d’un esport on, pel seus trets de minoritari, és complicat obtindré grans reconeixements com passa en altres esports. Tots els grups municipals van coincidir a encoratjar a Julia Cremades per continuar en aquesta tasca esportiva.


L’alcalde Jordi Joan li va lliurar una placa de reconeixement en nom de l’Ajuntament i de Tavernes, mentre li agraïa haver deixat ben alt el nom de la ciutat.


El seu palmarés:

Doble campiona de Espanya de kick boxing light i light contact (Marín (Galicia) 2018).
Campiona de la lliga espanyola “OLÉ” 2018 celebrat a Fortuna (Múrcia)
Doble campiona autonòmica de kick boxing light i full contact (Borriana 2017)
Subcampiona de contact light (Benidorm 2017).