L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de novembre del 2018

Tavernes és un dels municipis valencians protegits contra la violència de gènere




Tavernes ha estat una de les localitats constituents de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, entitat creada ahir per la Diputació de València.

L’Assemblea General de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere va estudiar les propostes d'adhesió de més de seixanta municipis valencians, entre ells Tavernes. El Comitè Avaluador va acceptar la proposta en base a que l'Ajuntament de Tavernes acompleix les condicions establertes i el nostre municipi es va convertir en constituent de l’esmentada xarxa.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha mostrat la satisfacció per la incorporació de Tavernes i manifestava que “l’acte de constitució de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere era el reconeixement a la tasca de prevenció, conscienciació i formació que l’Ajuntament, mitjançant la Regidoria d’Igualtat, ve desenvolupant els darrers anys i també reconeix l’aposta que es fa per la igualtat com a eix vertebrador de totes les polítiques "

Per a la regidora de Compromís es també "un impuls per a seguir treballant en eixa direcció i més eines per tal d’aconseguir eradicar la violència masclista a la nostra població.”


La finalitat de la Xarxa és aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones que es puga donar en els municipis, així com possibilitar una acció coordinada i transversal que assegure una resposta eficaç, ràpida i homogènia en la intervenció amb dones víctimes de maltractaments.

Tot això sense deixar de garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés als recursos de prevenció i atenció a la violència de gènere, millorant així la qualitat de vida de les dones i de les dones i dels seus fills i filles que han patit o pateixen violència de gènere.

La Xarxa coordinarà també el treball que localitats, com Tavernes, ja han dut a terme en aquesta matèria, optimitzant i potenciant els recursos existents des de les estructures ja creades.