L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 29 de novembre del 2018

El govern de Compromís aconsegueix una subvenció de 200.000 euros per a un Programa de Taller d’Ocupació per a la millora de l’accessibilitat i l’entorn



Les gestions efectuades pel govern de Jordi Joan davant de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha obtingut una subvenció de 199.830 euros que es destinaran a un un Programa de Taller d’Ocupació al voltant de la millora de l’accessibilitat i l’entorn. En la fotografia, clausura d'un dels tallers ocupacionals efectuats fa poc a la nostra ciutat, amb el director del SERVEF,  Enric Nomdedéu.

El regidor de Foment d'Ocupació, Josep Llácer, ha assenyalat que aquesta nova subvenció "demostra el compromís de l'equip de govern per la formació i el foment d’ocupació. Seguim treballant per millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de Tavernes, i ara ho farem amb un taller d’ocupació en l’especialitat d’obra pública que, a banda de formar a l’alumnat seleccionat, servirà per a millorar l’accessibilitat i l’entorn de la nostra ciutat". 

Dues especialitats 

El projecte té com a objectiu la realització de treballs encaminats a millorar l’entorn i l’accessibilitat de diferents espais del municipi valler. Les tasques afectaran tant a la via pública (eliminant obstacles, rehabilitant voreres, rectificant accessos i passos de vianants) com a espais esportius i zones de jardí.

El Taller d’Ocupació es desdoblarà en dues especialitats:

- la d’operacions auxiliars d’acabats rígids i d’urbanització
- la de fàbrica d’obra.

El projecte està estructurat de forma que durant tot el període de desenvolupament del taller, l’alumnat/treballador alternarà la formació amb el treball i la pràctica professional a través de la formalització d’un contracte remunerat per a la formació i l’aprenentatge.

Cal indicar que els aspirant a alumnat/treballador del taller hauran de tenir 25 anys o més, estar en situació d’atur i acreditar formació específica prèvia que exigisca l’especialitat a la que s’opta.