L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 28 de novembre del 2018

Concert dels alumnes de Musica de Cambra en l'auditori de la SIUM



Diversos grups instrumentals formats pels alumnes de l'assignatura de Música de Cambra del Centre d'Estudis Musicals "Mestre Arnau" van oferir ahir la interpretació d'un conjunt d'obres de coneguts compositors dins dels actes organitzats amb motiu de la celebració de Santa Cecília 2018.

L'audició va tindre lloc en l'auditori de la SIUM i la interpretació de les diferents obres pels alumnes va ser molt aplaudida pels familiars i afeccionats presents en l'audidio.

 
Grup de metalls
Obra: Florentine March ... Julius Fuclk



Quartet Clarinets
Obra: Peacherine Rag... Scott Joplin
Obra: El gato montés... Manuel Penella

 Grup de Metalls
Obra: Por una cabeza (tango) ... Carlos Gardel


Grup de Clarinets
Obra: Petita peça nocturna.... Mozart


Ensemble de flautes
Obra: Tico tico no fubá.... Zequinha Abreu
Obra: The typeeriter.... Leroy Anderson