L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 23 de novembre del 2018

El Camp de Futbol ja llueix un nou paviment a l'entrada



Les obres de renovació de la solera d’entrada i perímetre del terreny de joc per la zona oest del Camp Municipal d’Esports Municipal han acabat. L'entrada general Camp del Futbol ha canviat per complet, com podeu observar en les fotografies, amb un nou formigonat que substitueix l'anterior,  molt deteriorat després de molts anys sense cap millora.


Les obres executades han tingut com a objectiu eliminar eliminaran els desperfectes del terra, homogeneïtzar  la superfície  i suprimir els desnivells que hi havia abans de l'actuació com a conseqüència de la falta d'actuacions de governs anteriors en esta zona.

La inversió per atendre aquestes millores ha estat de 25.000 euros, finançats amb recursos propis. Els treballs els ha dut a cap l’empresa vallera Transtonis SL.

El regidor de Compromís, Josep Llàcer, responsable d’Esports, ha ressaltat el “compromís del govern per a millorar les instal·lacions esportives municipals, i la millora contínua de les condicions en què els nostres esportistes poden practicar les seues disciplines”.
Les obres han acabat uns dies més tard del previst, primer per les circumstàncies de les pluges i segon perquè  en arrancar la solera antiga va eixir a la llum que una part del clavegueram i els desaigües del subsòl estaven trencats després de tants anys i  es van refer de nou.