L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 22 de novembre del 2018

L’Ajuntament contractarà 10 treballadors agrícoles per a netejar i condicionar els camins rurals


L'Ajuntament de Tavernes gràcies a la subvenció de 12.940 euros aconseguida pel govern de Compromís del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) podrà contractar  9 peons agrícoles i 1 capatàs durant un període d’un mes, durant el qual desenvoluparan tasques de neteja i condicionament dels camins rurals del terme municipal. 

El regidor de Foment, Josep Llácer, ha indicat que la subvenció i el treball que comportarà és una prova més de l'interés i la tasca efectuada des del govern municipal per pal·liar la desocupació.

La selecció dels treballadors es tramitarà a través del Servef i els aspirants a esta contractació hauran d’acreditar que compleixen els requisits mínims exigits: estar inscrits en el SERVEF com a demandants d’ocupació i acreditar la condició de treballador agrari com a mínim amb 3 mesos durant l’últim any.

La selecció segueix els criteris de barem establerts pel SEPE que, entre altres aspectes, valorarà el nivell de renda dels membres de la unitat familiar, les responsabilitats familiars que assumeix el candidat, el temps acumulat com a demandant de treball i no haver estat contractat en el mateix programa l’any anterior.

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Agència de Desenvolupament de Foment Local, situada en l’edifici del Braç Treballador de Tavernes, en el carrer Calvari, n. 87, per a inscriure’s o rebre més informació al respecte.