L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 24 de novembre del 2018

Noves normes per a participar en la “cavalcada del ninot” de les falles



Les falles de Tavernes han canviat les normes per a participar en la “Cavalcada del Ninot”, potser l'activitat més acolorida, juntament amb l'ofrena. de les que celebren  les festes falleres.

Les noves normes arrepleguen com han de desfilar les sis comissions i també la confecció de les carrosses que desfilen pels carrers, si volen obtenir premis.



El nou reglament inclou dos canvis substancials. El primer és que s'elimina el premi a la crítica local, una decisió que es va prendre en les reunions de treball dels delegats de la cavalcada de les sis comissions. Motius: l'esforç que suposava elaborar els cartells o la dificultat per a trobar gent que els transportara, entre uns altres. Va haver-hi discrepància a l’hora de aprovar la norma, però va guanyar la partidària de la supressió.

El segon punt és que la decisió del jurat deixa de ser inapel·lable. Amb açò les comissions podran al·legar que el premi atorgat a una altra falla és incorrecte perquè ha incomplit alguna de les normes. L'entitat denunciada podrà presentar les seues a al·legacions, després de la qual cosa es reunirà un membre de cada comissió i estudiara els fets per a decidir finalment sobre el premi en qüestió.


La pròxima cavalcada per tant donarà premis a la millor carrossa, millor comissió adulta i infantil, millor disfressa adult i infantil i millor cavalcada.

Una altra qüestió és que les carrosses no podran tenir una altura superior a quatre metres, que no es podrà consumir alcohol en el recorregut i no hi haurà vehicles  des del qual s'hi distribuïsquen begudes alcohòliques. Desfilar begut serà motiu de sanció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agradava molt la critica local