L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de novembre del 2018

Les obres de millora de la vorera del Carrer Calvari continuen a bon ritme.


 
Les obres d’adequació de 135 metres d'una part de la vorera del carrer Calvari continuen a bon ritme, i ja està delimitada l’amplada que tindrà. La vorera passarà a tindre un ample de metre i mig, més el rastell, quan abans l’amplada era de 80 centímetres.


Una nova amplada que la converteix en una vorera perfectament accessible, i a més tindrà passos de vianants accessibles en els encreuaments. Això permetrà el gir sense problemes d’una cadira de rodes per a persones amb mobilitat reduïda, tal com indica la normativa. Conjuntament amb els treballa de la vorer, s’han millorar les canonades d’aigua potable.



La millora d'aquesta part de la vorera del carrer Calvari està inclosa dins del projecte general denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet” i està executada per l’empresa local Grau Pascual amb una inversió municipal de 133.000 euros.

Cal indicar que també està ja acabada la millora de la Travessera de Sant Benet, entre el propi carrer Sant Benet i el Carrer Calvari, amb una nova pavimentació com es pot apreciar en la fotografia a continuació.



El govern de Compromís pretén amb aquestes obres, iniciades fa uns mesos, adequar les voreres i els carrers esmentats a un millor trànsit de vianants i eliminar les barreres arquitectòniques per aconseguir uns carrers més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.

Fotografies preses dimecres, abans de l'inici de les pluges.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bones obres que segur els veins i el poble en general estaran contents.
I es que fea anys que no es fea res per esta zona. Poc a pov