L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de novembre del 2018

L'Ajuntament millora l'accessibilitat al Centre de Salut en els passos dels carrers Gandia i Xeraco.


 

L'Ajuntament continua la tasca de facilitar l’accés al Centre de Salut i a l’Escola de Música ubicats a la plaça del Prado amb una millora general de l’accessibilitat en els passos de vianants. Ara els ha arribat el torn als passos situats entre el Centre de Salut i els carrers Gandia i Xeraco, que s’estan transformant en passos completament accessibles com es pot ja apreciar en les fotografies.




La modificació dels passos existents a uns altres amb l’accessibilitat total, implica transformar-los a quota zero,  instal·lar paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i vianants en general.



Les obres continuen la millora general de la Plaça del Prado quan a accessibilitat, atenent que és una zona molt transitada perquè dóna accés al Centre de Salut i a l’Escola de Música, amb centenars i centenars d’usuaris diàriament, molts amb dificultats de mobilitat.



Les obres que ara han començat estan compreses dins del projecte general que es du a cap de millora de la zona urbana corresponent a la plaça del Prado Comarcal-Mestre Sansaloni. 

El govern de Compromís inverteix un total de 210.000 euros per actuar en les voreres d’11 encreuaments, alguns ja acabats com els que donen accés a la Plaça d’Espanya i a la zona de jocs infantils o als carrers Rei En Jaume I, Gandia, Joaquin Verdú.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bones obres que milloraran i faran mes accesibles a la gent unes instalacions que tenen totes les dies molt de personal.

Anònim ha dit...

A vore com aparquem despres de portar a un familiar malalt.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Al mateix lloc on aparcava abans. Si s'haguera fixat en les fotografies vora com les obres es fan en els mateixos passos de vianants que abans no eren accessibles.

I mira que ho diguem clar: "Ara els ha arribat el torn als passos situats entre el Centre de Salut i els carrers Gandia i Xeraco, que s’estan transformant en passos completament accessibles com es pot ja apreciar en les fotografies".

Però sembla ser que no llegim.