L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 20 de novembre del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Però... és veritat que ha plogut tant, se n’ha eixit el Vaca i mig terme es va inundar?



La premsa escrita, la digital, les ràdios, la televisió... tots s’hi han ocupat del que ha passat a Tavernes els darrers dies, malgrat que complir la missió informativa en les condicions de l’oratge no era gens fàcil. Nosaltres vam aportar el nostre granet informatiu explicant als vallers i valleres què passava, la situació a cada moment.

Però tots no som iguals. Hi ha qui això d’informar a la ciutadania de les coses de Tavernes no els va: cap article dels fets esdevinguts a Tavernes dijous i divendres passat. Igual és que no ha plogut, ni se n’ha eixit el riu. O igual creuen que continua Rajoy de president i no han d'obrir la boca sobre el Vaca. Però es diu que ho sabien, els han vist fent-se fotos pel terme, potser per al dia demà dir: eh, que nosaltres també vam estar!

¿Hem dit que no han escrit cap article? Disculpeu. Han escrit un article però han capgirat la qüestió principal: no parlen del riu, ni de la pèrdua de collites, ni dels danys en camps i camins. Han (mal)parlat de.... efectivament, de Compromís!. 

Tot un article per culpar-los que haja entrat aigua al local del club d’halterofília, a l’antiga guarderia municipal del carrer Sant Antoni. En fi!.

El que no expliquen és el perquè i com ha entrat l'aigua. Segons ens han dit, el col·lector que va construir l'anterior govern al carrer Verge de Desemparats, quan plou en quantitat en poc de temps,  presenta problemes per abocar l’aigua en el col·lector següent. Sembla ser, ens diuen, que és per això que regolfa l'aigua i brolla pels vàters de l’antiga guarderia. 

I ve de fa temps, i passa quan plou a bots i a barrals. Però diuen que té la culpa Compromís quan no va tindre res a vore amb la construcció del col·lector. Sort que no han dit que és culpable de la pluja de 221 litres en dos hores fa un mes i d'una quantitat semblant aquests darrers dies.

Si que és veritat que el govern de Compromís va modificar sifons i alguna cosa més per evitar-ho, però ja es planteja una millora dels col·lectors de la zona per facilitar el desaigüe i evitar aquests problemes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sols saben fer carnassa, segur que no en anat mai a cap activitat sportiva. Cuan el problema con mols el van fer ells.