L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 16 de novembre del 2018

El PP en contra del canvi de les butaques de la Casa de la Cultura que du a cap el govern de Compromís



El Govern de Compromís ha adjudicat a l’empresa Marprieh SL el canvi de les 520 butaques de l’auditori de la Casa de la Cultura per un import total de 60.000 euros.

L’auditori de la Casa de la Cultura es va inaugurar l’any 2001, i des de aquell temps no ha gaudit de grans millores, com les anunciades ara de canvi de butaques i del paviment plàstic de la sala.

El govern de Compromís amb aquesta inversió escolta els desitjos dels vallers usuaris de l’edifici cultural, entre els quals es troben els fallers i falleres de les sis comissions valleres, que havien expressat en moltíssimes ocasions la incomoditat de les actual i la impossibilitat de poder seguir un acte amb la mínima comoditat. Tal com hem oït en més d’una ocasió “les butaques despatxen ostes. Són incomodes i al poc de temps d’estar assegut se’t fa el cul quadrat “. Així de textual ho hem escoltat.

Per no perdre el costum, de seguida ha eixit a la palestra el PP que considera que no hi havia cap necessitat de canviar les butaques, argumentant el seu bon estat.  Es nota que ells no van massa per la Casa de la Cultura amerats d’eixe esperit de la dreta de no impulsar ni protegir la Cultura en majúscula, i per tant ni les representacions escèniques o els esdeveniments culturals. I posaren les butaques que posaren, sense pensar en els espectadors.

Tot al contrari de Compromís que considera la cultura i l’educació com una eina necessària per el desenvolupament social i millora de les persones. I en conseqüència el fet de disposar d’uns espais escènics com la Casa de la Cultura i amb unes butaques que conviden a  gaudir de l’espectacle, es considera que són factors que ajuden.

Segons tenim entès, només s’acaben les representacions fallers començaran les tasques de  la millora impulsada des del govern de Jordi Joan que anirà acompanyada del canvi del paviment plàstic superior de la sala.

La fotografia és un moment de la representació de "Santa Wifi" pel grup de teatre de persones majors.