L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

dimecres, 7 de novembre del 2018

Ell Braç Treballador acull demà dijous el programa sanitari "Ruta de Salut"



Demà dijous,  8 de novembre,  arriba a Tavernes la "Ruta de la Salut", una iniciativa impulsada per la Diputació de València, amb la col·laboració dels professionals de l'Hospital General Universitari de València i al qual s'ha adherit l'Ajuntament de Tavernes. 

Aquest programa sociosanitari té la finalitat d'augmentar el nivell de salut de la població valenciana incrementant la prevenció i millorant els coneixements sobre les pràctiques saludables. Els assistents a la Ruta de la Salut podran resoldre dubtes sanitaris gràcies a les diverses xarrades informatives i les proves mèdiques que es faran de 17h a 20h en l'edifici del Braç Treballador.


Les xarrades tractaran de malalties comunes com l'obesitat, la diabetis, les malalties respiratòries i les reumatològiques així com la prevenció de l'ictus i de l'infart i la importància de la nutrició i l'activitat física per a millorar la salut. 

La relació de les proves mèdiques que es realitzaran en el Braç Treballador és la següent:

   - Risc cardiovascular: càlcul del risc, presa de la tensió, glucèmia i electrocardiograma.

    - Neumologia: espirometria, cooximetria, prevenció i vacunació contra la grip.

    - Nutrició: consells de nutrició i exercici físic, massa corporal i bioimpedanciometries.

   - Osteoporosi: càlcul de la fractura òssia, osteoporosi i consells per a previndre l'osteoporosi.

   - Prevenció del càncer: informació sobre programes referents a càncer de mama, de còlon, etc.

El programa que es va dur a cap l'any  passat a Tavernes va tindre un gran èxit i foren molts els veïns que hi acudiren, sobre tot a fer-se les proves i revisions.