L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 de novembre del 2018

Una ullada ràpida i general a la situació actual 09:00 matí

 
Les pluges s'han apoderat de la Valldigna i la informació de MeteoVall-AVAMET de les 09:00 hores ens indiquen les pluges següents:

Barx  58 litres
Benifairó 65 litres 
Tavernes Poble 80 litres
Tavernes Sequers 70 litres
Tavernes Goleta 64 litres
Tavernes Platja 52 litres

Racó Joana
 
A Tavernes un dels arbres del Passeig Colon ha caigut, i ho fet damunt de la terrassa del Bar Tropical. No hi ha hagut que lamentar danys a les persones, però si materials com veieu a les fotografies.


La regidoria d'Agricultura, segons hem pogut saber pel regidor, ha estat tota la nit treballant en la Goleta per tapar la mota descoberta amb motius dels treballs de regeneració de La Goleta que s'estan duen a terme. Objectiu: evitar l'entrada de les ones, en una mar ben marejada, a la urbanització. Podeu vore-ho a les fotografies com una de les dues màquines que l'empresa estava usant s'ha quedat damunt del muntanyar. Els operaris municipals acabaven les tasques vora les 5 de la matinada. 

Treballs de tancament de mota per evitar entrada de les ones a la Goleta

També la regidoria d'Agricultura està procedint a obrir els desaigües en la mar per degotar les terres dels Marenys també inundades.

Tot l'operatiu municipal i forces de seguretat, a més de Protecció Civil estan en alerta i preparades per a actuar allà on calga. Recordem que cal ser prudents i no usar el cotxe.