L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 9 de novembre del 2018

Compromís fa un curs accelerat de màgia a Hogwarts i fa aparèixer els documents de la depuradora que, segons el PP, no existien.



El PP la setmana passada en nota de premsa afirmava que el document d'inici del Pla Especial de la Depuradora no tenia validesa administrativa i que Compromís estava enganyant a Tavernes perquè no havien fet res els darrers anys per la depuradora.

La seua portaveu afirmava: “Després que l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, anunciara la setmana passada que l'ajuntament ja havia conclòs la redacció del Pla especial de reserva de sòl per construir la nova estació depuradora d'aigües residuals, el PP assegura que és fals”.
I mira per on, coincidint amb el temps amb eixa nota de premsa, el govern de Compromís presentava en la Comissió Territorial d'Urbanisme tota la documentació que el PP afirmava que no existia.

Però la cosa ha anat més lluny: el govern de Compromís ha publicat en el web municipal els documents de la depuradora que el PP deia que no existien, que eren falsos. Si esteu interessats, els podeu baixar en pdf i llegir-los. Ja avisem que són vora 200 pàgines a llegir, i potser per això la portaveu del PP no es va molestar en llegir-los: era massa faena i és més fàcil dir que tot era fals. 

Aquest són els documents i els enllaços:

1. Esborrany del Pla Especial de la nova EDAR de Tavernes de laValldigna

2. Document inicial estratègic per al PE de la nova EDAR deTavernes de la Valldigna

3. Valoració preliminar de repercussions sobre la Xarxa Natura2000 del PE de la nova EDAR de Tavernes de la Valldigna


Abans de la nota de premsa del PP, va haver-ne una oficial de l'Ajuntament que s'il·lustrava amb una imatge de la revisió dels documents de la depuradora,  els que estan damunt la taula. 

En resum: o el PP va mentir i va enganyar els veïns de Tavernes en un tema tan important com la depuradora, o, si no és així,  és perquè eixos dies Compromís va fer una curs accelerat a Hogwarts, l’escola de Harry Potter, i va fer aparéixer del no res, per art de màgia, els documents de la depuradora. ¿Vosaltres a qui cregueu?

I continuant amb la ironia, ara només falta que en el pròxim plenari, la portaveu pregunte quant ha costa la factura del curs de màgia a Hogwarts i si l’ha pagada Compromís. Perquè de més grosses li n'hem vist. Però no ens done el  míting en precs i preguntes, eh?

Ja en pla seriós: la portaveu popular ha quedat desautoritzada per la realitat dels fets i ha quedat com una mentidera. I ja en van moltes vegades....

El regidor d’urbanisme, Josep Llacer, ha estat més crític i davant el despropòsit del PP ha dit en el seu mur de facebook que “hi ha partit qui no té por de fer el ridícul i encegat per l'ànsia de criticar, perd les formes, la moralitat i l'ètica, inventa qualsevol cosa per tal d'enganyar als veïns i generar confusió”. 

El regidor considera que “algú deuria d'explicar-los que en política tot no val i que la majoria dels ciutadans, per sort, tenen molta més capacitat de raonament de la que ells es pensen. El tema és que vénen eleccions i alguns estan posant-se molt nerviosos. De més grosses en vorem d'ací fins a maig”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bo. Igual es pensen que el seu deute s'ha pagat llogant a Harri Potter i ho ha fet la màgia.

Anònim ha dit...

Hola buenas dias,

Yo me compadezco de todos los militantes del PP, porque tener esta portavoz del Grupo Populas en el Ayuntamiento de Tavernes de la valldigna es indigno, es un insulto a sus militantes.

Esta chica deberia ir y hacerselo ver, es vergonzoso que no trabaje nada por saber si lo que ella cree que es la realidad es real o es una ilusion suya.

Y ahora que segun se comenta por aqui, hay varias cadidatas a presidir o a ser cabezas de lista por el PP y algun candidato, porque no le invitan a apartarse a un lado y que venga gente con capacidad de opsicion o capacidad de gobierno, diga se la Sra. o el Sr.

De verdad siento verguenza ajena.