L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 de novembre del 2018

Conferència de Ximo García Roca el divendres a les 20 al Centre Parroquial de Sant Pere

Càritas Interparroquial ha organitzat una conferència impartida per Ximo Garcia Roca per al pròxim divendres, 9 de novembre, a les 20:00 hores als locals del Centre Parroquial de Sant Pere.

El tema de la conferència serà: “Reinventar la ciutadania i solidaritat en temps de mundialització" i tractarà sobre el desànim i desmoralització col·lectiva, la cohesió social , la producció política de la ciutadania inclusiva, integral, activa i participativa, mundial i cooperant. La producció social del veïnatge mundial, la busca de la fraternitat, la ètica comú, els hàbits del cor, el difícil camí cap al voluntariat madur i el poder de la gratuïtat.

Ximo Garcia Roca va ser director tècnic de serveis socials a la Generalitat Valenciana, director del Centre d’estudis per a la Integració Social i formació d’immigrants a la Comunitat Valenciana. Ha promogut Associacions de voluntariat en l’àmbit de la Infància i joventut, de la família i de la cooperació internacional. Professor de màsters de Cooperació al desenvolupament, Moviments Migratoris, Economia Social. Ha dictat cursos en diferents universitats nacionals i americanes. Membre de Consells de Direcció en diferents revistes, les seues publicacions, llibres, conferencies i ponències envers temes teològics, sociològics i pedagògics han estat guardonades amb molts reconeixements que el converteixen en un referent social.