L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 18 de novembre del 2018

La platja de la Goleta ha resistit però arriba un segon temporal.




La platja de la Goleta, com ja hem informat dies passats, es troba en ple procés de regeneració amb una nova aportació d’arena. I els treballs han pillat enmig del temporal de pluja que hem patit aquests dies.


La Goleta ha resistit. Els grans muntons d’arena que l’empresa havia preparat en previsió han donat resultat i,  com podeu vore en les fotografies preses ahir mateix, han fet com un mur que han impedit que els embats de les ones de la mar arribara novament a les edificacions i arrossegués l’arena ja escampada.


Les fotografies permeten vore com el temporal ha arrossegat fins la platja canyes i altres elements, procedents segurament dels abocaments dels rius Vaca i Xúquer a la mar, en aquest cas i per proximitat segurament més del Xúquer.


S’anuncia nou temporal a partir d’avui, on les previsions per a les comarques del sud de València i  nord d'Alacant són que les pluges deixen sobre els 20 litres en una hora, i també ens afectarà demà dilluns. Esperem que el mur aguante i les obres de regeneració de la platja puguen acabar-se feliçment.