L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 14 de novembre del 2018

L'impost de vehicles no ha pujat en 7 anys a Tavernes: el PP torna a mentir als vallers.



Amb l'acusació que el govern de Compromís havia pujat el rebut del fem, el PP expressava com a segona acusació que també ha pujat l'impost de vehicles (també de vegades diguem de circulació). Però una vegada més la mentira és massa evident: eixe impost ni s'ha pujat, ni s'ha tocat a Tavernes els darrers 7 anys. 

El PP ho repeteix  una, dos, tres... mil mentires, sense cap vergonya ni pudor, i a esperar que  la ciutadania s’ho crega. Però les dades del quadre, que són del Ministeri d’Hisenda, confirmen que  l'impost no ha pujat en anys. 

El quadre, no cal ni dir-ho, són les dades oficials del Ministeri d'Hisenda, de quan ells governaven Espanya, un “còpia i enganxa” del seu web. Us convidem a que ho consulteu a la pàgina del ministeri.

 Està ben clar, no? L'impost de vehicles no ha pujat en set anys. I no diguem nosaltres, sinó les dades del ministeri d'Hisenda.

Conclusió: una vegada més, i ja en van moltes, tornen a mentir a la ciutadania. I que són uns mentiders no ho diguem nosaltres, sinó les dades del Ministeri d'Hisenda del govern de M. Rajoy, del seu partit.  Igual ara diuen que són falses...



1 comentari:

Anònim ha dit...

Com podem ser tan manipuladors. Per aixo anian tans candidats algo no veuen clar.