L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 8 de novembre del 2018

L’INJUVE concedeix una subvenció al programa d’inserció sociolaboral de jóvens víctimes de violència de gènere

L’Institut de la Joventut (Injuve) ha concedit una subvenció de 8.000 euros a l’Ajuntament de Tavernes en reconeixement de l’innovador programa d’inserció sociolaboral destinat a fomentar el treball entre jóvens víctimes de la violència de gènere. El programa ha estat desenvolupat de forma conjunta per la Regidoria de Foment de l’Ocupació, que dirigeix Josep Llácer, i la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat, que dirigeix Noe Alberola.

L'ajuda, atorgada a uns pocs municipis a nivell estatal i destinada al foment de l’ocupació de jóvens d’entre 16 i 35 anys, suposa un reconeixement a la tasca transversal realitzada pel consistori en matèria de foment del treball i en la lluita contra la violència de gènere.

Més de 15 jóvens valleres víctimes de violència de gènere han participat en la  primera edició del programa, on han seguit un itinerari personalitzat d’orientació laboral. Les participants han rebut a més formació en competències professionals i assessorament i formació destinat a recolzar la iniciativa empresarial, entre d’altres.

Aquesta iniciativa està emmarcada en el conveni de col·laboració entre l’Institut de la Joventut (Injuve) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per a promoure l’ocupació juvenil.