L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de novembre del 2018

Cursa solidària contra la leucemia al Col·legi Patronat Sant Josep



El col·legi Patronat Sant Josep va organitzar i celebrar ahir una carrera que tenia com a objectiu arreplegar fons per a destinar-los a la lluita contra el càncer infantil. L'acte va ser organitzat pel professorat i van participar-hi uns 400 alumnes, que van donar el seu suport a una alumna del centre a qui se li ha diagnosticat leucèmia.

El professorat va contactar amb la Fundació Un entre Cent Mil, que ha rebut del centre els mil euros arreplegats i ha col·laborat amb l’enviament dels dorsals i diploma als participants.


Els 400 alumnes participants van recórrer un petit circuit urbà, sense ningun caràcter competitiu només el demostrar la solidaritat amb la seua companya de centre. L’acte va comptar amb la col·laboració desinteressada i entusiasta de César Esports.

Amb aquest acte,  el col·legi Patronat Sant Josep continua les curses solidàries, com la celebrada l’any passat, quan la participació de més de 300 alumnes va permetre recaptar vora mil euros que es van destinar a  l'ONG vallera "Solidaritat amb el Tercer Món".

La nostra felicitació per aquesta iniciativa solidària.