L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 25 de novembre del 2018

El govern de Compromís considera que els tracten com a delinqüents amb una querella per via penal només per impulsar una platja viva, dinàmica i atractiva per al turisme.



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís lamenta en el seu perfil de facebook que “ens volen tractar de delinqüents i per això el denunciant va per la via penal” i reitera la total tranquil·litat del govern municipal perquè “totes les coses s’han fet correctament. Torne a manifestar el meu compromís per seguir impulsant aquests festivals des de l’acord, el diàleg i la concòrdia”.

Jordi Joan confirma així mateix, tal com vam avançar,  que “el mateix (estiuejant) que ens va posar una querella per sorolls a la zona de Padur (per descomptat ja arxivada), ara ens posa una denúncia davant la fiscalia per promoure festivals, quan ell viu a l’altra punta de la platja”.

Presentació del festival Mediterránea

Tal com vam informar ahir, un estiuejant ha interposat una denuncia per la via penal contra l’Ajuntament i el govern municipal que ara investiga la Fiscalia en base als possibles sorolls del festival Iboga Summer. La denuncia està interposada per un particular, però cal deixar clar que ha usat per presentar-la la documentació de la plataforma contra els festivals creada el passat estiu. La interposició de la denúncia era qualificada pel mateix alcalde com a “estar en contra d’una platja viva”.

L’alcalde Jordi Joan, però també el regidor responsable de Festivals, Josep Llácer, van defensar ahir en els seus perfils de facebook la celebració de festivals a Tavernes, els d’estiu com els d’hivern, cas del Festivern, a celebrar a finals d’any.

Pop al Carrer

Josep Llácer assegura del govern de Compromís que “no anem a fer ni un pas enrere. Els festivals tenen un gran impacte econòmic, publicitari i turístic en la nostra ciutat, a banda de l'interés cultural i de millora de l'oferta lúdica.

El regidor, que és també responsable de l’àrea de Foment de l’Ajuntament, afirma que “seguirem potenciant la realització de festivals a Tavernes i defensarem l'interés general”.

Llácer ha recordat que el passat estiu la plataforma en contra dels festivals ja havia anunciat “que es querellarien contra l’Ajuntament, i així ho fan fet” al temps que considera que “hi ha gent que voldria una platja morta, sense ambient, sense sorolls, sense música, sense festa...”, amb la qual cosa deixava palesa el que considera la relació entre la plataforma i el denunciant. Segons publicava  ahir el diari Levante-EMV la plataforma havia reconegut que, per a redactar l’escrit a Fiscalia, el denunciat s’havia servit de la seua documentació.

Una imatge d'arxiu del Sete Sois Sete Luas

Tavernes, la mar dels festivals

El govern de Compromís sempre ha partit d’una premissa senzilla:  Si es vol potenciar la platja, que siga destinació de turisme i motor econòmic, ha de vindre gent, hem d’oferir atractius i alternatives que no trobe en les platges veïnes. I d’ací impulsar els festivals i els esdeveniments musicals.

A Tavernes hi ha festivals molts distints, tant per les músiques com  pel perfil d’espectadors, de diverses i múltiples realitats socio-culturals. Tavernes ofereix ara mateix una oferta musical de primer ordre que no te cap platja valenciana, a més de dues platges banderes blaves, bona gastronomia, bon ambient, un gent familiar i amable com som els vallers i valleres. I tot en un espai geogràfic immillorable i de gran valor paisatgístic i cultural.

Festival coral "Cançons a la mar"

I potenciar-ho ha estat el propòsit i la voluntat del govern de Compromís: fer de Tavernes un referent quan a la musica i cultura. I per això disposem de festivals, diguem de gran format, cas del Festivern a la ciutat, Iboga Summer i Mediterrània a la platja, però també del festival internacional Sete Sois, Sete Luas, on som seu nacional, del Pop al Carrer amb de 20 edicions, Cançons a la Mar de cant coral o Sona Baixet per als menuts.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

esteu mesclanto tot, confundiu a l'opinio publica i falteu a la veritat fareu de tot menos sentarse a parlaren qui corresponga i buscar solucions

Anònim ha dit...

Es una estrategia del denunciant anant al penal

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 12:08

Té vosté obertes les portes per escriure un article d'opinió, dient on confonem a l'opinió publica i faltem a la veritat, i en nom de qui parla.

No comprenem a que ve dir el de mesclar i confondre a l'opinió pública. Que no estem en temps de Franco, i l'opinió publica té facebook, whasapp, google i les xarxes, i altres mitjans per assabentar-se. Tot el que hem escrit, i ho diguem en l'article està basat: en el que diuen l'alcalde i el regidor responsable de Festivals, i el que va publicar ahir el diari Levante-EMV.

I no es confonga, que ací no hi ha cap polític i no som qui per assesure'ns a parlar i cercar solucions. Ara si les solucions són com les que veiem, l'anar a Fiscalia....

Al final sempre és la mateixa cançó: matar al missatger.

Anònim ha dit...

Sr. Anonim de les 12,08 el que eu mezcla tot es voste, com li dona credit a una persona que denuncia sense intentar dialogar i vol fer mal a la mayoria de gent que vol esta clase de festivals. Son tres dies notot el estiu i el Medusa es de Cullera no de Tavernes. Ahi aplega la mala fe de esta persona.

Anònim ha dit...

Vixquen els festivals. Gracies per tot Compromis.

Anònim ha dit...

Segur que es del pp el denunciant

Anònim ha dit...

seguiu amb l'anomimat pero sabeu que no tenen rao de res