L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 10 de novembre del 2018

Ja es coneix el cartell del Festivern 2018


Ja es coneix el cartell de la catorzena edició del Festivern 2018 i seran 30 els grups que passaran per Tavernes durant 3 dies i 3 nits, entre el dissabte, 29 de desembre, i el dia 31, dilluns, per tal d'acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al nou any. Serà la vuitena vegada consecutiva que Tavernes acull el festival.

El festival, com té per costum, dona cabuda a un conjunt d'activitats culturals i esportives, cas dels campionats de futbet, bàsquet o pilota valenciana. En aquesta ocasió no hi haurà concerts a la casa de la Cultura de Tavernes perquè les seues instal·lacions es troben immerses en un procés de reforma.

L'organització va posar a la venta abonaments a preu reduït que es van esgotar en només 48 hores. A partir del passat dimecres, 17 d'octubre, tornen a estar a la venda en la web del Festivern a 30 euros. L'abonament permetrà l'accés al recinte durant els tres dies del festival. 



El cartell d'enguany 

I enguany el Festivern comença fort des del primer dia, quan s'ha fugut de ser una presentació i ofereix  l'actuació de Zoo,  que repeteix al festival, però ho fa enguany com a cap de cartell. La primera nit s'anuncia mogudeta amb els concerts de Machete en bocaTribadeAdala & the Same Long BandAtupaNovus Ordo, Cactus, Inèrcia, Maldats i Las Hijas de la Cumbia.  

El segon dia tenim l'actuació de Talco, que després de les actuacions dels anys  2013-2014 i 2016-2017, encapçala el cartell del diumenge 30 amb DesakatoMafaldaTremenda JauríaIraBuhosJazzwomanMetall i SoBalkan Paradise Orquestra i Bart Brown. Ací cal destacar la presència dels vallers de "Metall i So". Sort i bon festival.  

 Els encarregats d'encetar el 2019 a ritme de reggae seran els ontinyentins Auxili en una nit que comptarà amb la presència de Narco, SFDKEls CatarresSmoking SoulsLa Selva SurNew York Ska Jazz EnsembleLa FúmigaThe Dance Crashers i Plan B.

Un any més, com solem dir a Tavernes, el Festivern "tira la casa per la finestra" amb grups de renom i amb quantitat suficient per animar als assistents i fer que no passen fred si l'oratge no acompanya massa.