L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 15 de novembre del 2018

ACTUALITZAT: Última hora


 
Un dia mogut el que hem tingut avui, i no sabem el que passarà des d’aquesta nit fins demà matí, perquè les previsions són de risc de grans pluges localitzades. I tal com va el riu Vaca en aquestes hores (22 hores), una tromba forta podria suposar un nou perill d’inundació. Com podeu vore en la fotografia de dalt, a les 22 hores anava fregant la part superior de l’ull del pont del riu.

En aquestes hores, i segons comentari de Protecció Civil que està fent una gran tasca vigilant en tot moment el riu, el nivell de l’aigua ja havia baixat un metre respecte a hores anteriors i anava abaixant. Fixeu-vos en la fotografia següent,  de principi de la nit.




Les mesures d’AVAMET (quin gran paper informatiu que efectuen) ens indiquen que a Tavernes ja s’han mesurat 218 litres en el poble, 152 litres en els Sequers i 87 en la platja en el dia d’avui. A Benifairó han estat 148 i a Barx 98 litres. Desconeixem les dades de Simat, no consten per ara al web. La quantitat mesurada en el centre del poble, 218 litres, seria la segon més important del dia en les terres valencianes, després de la Font d'En Carrós amb 238 litres. Per ara.

Cal informar també que el Vaca se n'ha eixit de mare per la zona del Ràfol i ha inundat terres de Les Llenques, Moreral, Camí Herrera i Sequia la Bova. 


A remarcar  que tot l’operatiu especial de l’Ajuntament està preparat i a punt per actuar allò on faça falta i que la Policia Local ha hagut de tallar la carretera comarcal CV-50, de Tavernes a Alzira,  a l’eixida de la nostra ciutat.


I molts veïns de la zona del Passeig Lepant i Colom, seguint les indicacions de l'Ajuntament han tret els vehicles de les cotxeres i els han aparcats en punts més alts, com la plaça de l'escriptor Rafael Girbes o el passeig de l'Avinguda de Malta, i fins i tot el Passeig en el centre del poble.