L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 21 de novembre del 2018

El dia després de les plogudes (V): El llac de la Goleta i vídeo



El llac de la Goleta ha estat un gran beneficiat de les pluges d'aquests passats dies. El dilluns, dia de més afecció del fenomen de la ciclogènesis, el llac estava ple, de gom a gom i, fins i tot i com que no podia arreplegar més aigua, es va escampar pels carrers dels voltants.


No oblideu que el llac és un gran dipòsit on van a parar les aigües pluvials de part de la Goleta, i com la mar estava tan alta, fins i tot més que el llac, no es van obrir les comportes ubicades a "l'avió" perquè l'efecte seria el contrari: entraria aigua salada de la mar. I com hem dit, amb un llac a vessar, sense admetre més aigua, i sense que els carrers del voltant pogueren desaiguar al llac, es van inundar alguns carrers.


Ahir dimarts pel mati a poc a poc i després d'obrir les comportes del llac per desaiguar a la mar, com podeu vore a la fotografia de dalt, ja va abaixar el nivell i presentava l'aspecte que veieu a les fotografies. 


Les aus campaven per la zona amb total tranquil·litat a la recerca de menjar i, una vegada més, els cormorans feien del brollador una talaia potser a l'espera de la capbussada on poder atrapar algun peix.