L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 28 de novembre del 2018

Maria San Francisco campiona d'Espanya individual i per equips de Karate


La karateka vallera Maria San Francisco s'ha proclamat campiona d'Espanya femenina en categoria cadet i ha aconseguit el títol nacional per equips. És la primera vegada que el karate valencià aconsegueix dues medalles seguides per la mateixa persona.



El campionat ha tingut lloc en el pavelló de Toralín de Ponferrada (el Bierzo-León) i amb aquest triomf Maria San Francisco representarà Espanya en el Campionat d'Europa a disputar a Dinamarca el febrer vinent.

La vallera competeix amb el club Kazokusport que dirigeix  Pepe Carbonell, que va ser campió mundial de l'especialitat.

La nostra enhorabona

1 comentari:

IES La Valldigna: Més enllà dels llibres ha dit...

Enhorabona Maria eres molt gran, A per l'europeu!!!!!