L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 29 de novembre del 2018

Trobada nadalenca de Càritas demà divendres al Mercat Municipal




Càritas Interparroquial de Tavernes dura a cap demà divendres, 30 de novembre, la tradicional campanya "Trobada nadalenca al Mercat Municipal" que s'iniciarà a les 4'30 de la vesprada i fins a les 20 hores de la nit. L'acte donarà també inici a la "Campanya dels Quilos" que com tots els anys organitza Càritas en començar l’Advent.
 
La trobada estarà amenitzada amb les nadales interpretades per la la xaranga "Xé, això ho pague jo". 
 
Càritas convida a tots els vallers i vallers a assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casolana, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal.
 
L'entitat ha agraït la participació de forns , comerços, ames de casa i particulars en l’aportació de productes; a l’Ajuntament per facilitar i posar a l'abast de l'entitat els seus serveis i instal·lacions; als mitjans de comunicació per la difusió donada i agraeix de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la compra de productes.