L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de novembre del 2018

RECORDEU: Avui a les 19'30 hores xerrada sobre l'Alzheimer a la Casa de la Cultura


La regidoria de Sanitat, que dirigeix Noe Alberola, en col·laboració amb el Centre de Salut de Tavernes organitza avui dijous, dia 29, una "Xerrada al voltant de l'Alzheimer", que impartirà la  infermera Maria José Magraner.  Serà a partir de les 19'30 hores en la sala-soterrani de la Casa de la Cultura. 

Unes notes sobre la malaltia 

La malaltia d'Alzheimer, o simplement alzheimer, és un tipus de demència incurable, degenerativa i terminal.  Es diagnostica habitualment en persones majors de 65 anys i les últimes dades indiquen que al Món hi ha més de 35 milions de casos registrats

Els símptomes comencen amb la pèrdua de memòria i dificultat per recordar les coses apreses, però en un posterior estadi poden aparéixer la confusió, la irritabilitat i l'agressivitat, canvis d'humor, pèrdua de memòria a llarg termini i de sensibilitat.  També, a poc a poc, es perden les funcions corporals.

Les causes i la progressió de la malaltia no són clares i un dels millors remeis es l'estimulació cerebral mitjançant exercicis, l'exercici físic i la dieta equilibrada. L'Alzheimer es una malaltia incurable i degenerativa, i per això que siga essencial saber portar els pacients.