L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 23 de novembre del 2018

Lectura d’un manifest del grup "Treballant per la Igualtat" per eliminar la violència masclista

 
 
Avui a les 12.00 de migdia s'ha fet a la Plaça Major la lectura pública d’un manifest preparat pel grup "Treballant per la Igualtat"  del Partit Judicial de Sueca, al qual pertany Tavernes.
 
L'acte s'emmarca dins de la celebració del "Dia internacional per a l’eliminació de la violència masclista" i la lectura efectuada por la regidora d'Igualtat, Noelia Alberola,  reiterava  el compromís del poble de Tavernes en l'eradicació de qualsevol forma de violència a les dones, amb un record de les víctimes de violència masclista.
 
No podem oblidar que la violència masclista constitueix una greu vulneració dels drets humans fonamentals de les dones. És una xacra social que destrossa vides i famílies a més d'impedir el desenvolupament econòmic, polític, social i cultural de les persones.,
 
Cada any veiem comportaments i pràctiques intolerables que atempten contra els drets de les dones i ens demostren com està arrelat el model social masclistes. 
 
Cal comprometre's a continuar  eradicant la violència masclista i encoratjar a tota la societat civil a mostrar una tolerància zero envers qualsevol manifestació de violència masclista.