L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 1 de novembre del 2018

El programa "Incorporat" inicia la 2a edició del curs de selecció i encaixat de cítrics




El passat dilluns, dia 29 d’octubre, va començar la 2a edició del Curs de Selecció i Encaixat de Cítrics, on la gran demanda que s'ha rebut ha estat determinant per a tornar a donar l'oportunitat de formar-se en aquest sector, sobre tot per aquelles persones que no disposen no disposen de l’experiència necessària per a accedir a aquests llocs de treball.

Cal recordar que en l’anterior edició, el curs va rebre la visita de l’Empresa de Treball Temporal Randstad de Gandia, que es va mostrar molt interessada en el tipus de formació que promou el programa "Incorpora't" quan a la millora, en gran manera, del perfil professional de les persones.
 

Com hem explicat en diverses ocasions "Incorpora’t" és un programa d'inserció sociolaboral impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, amb l'objectiu de promoure la inclusió sociolaboral i de lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació. 

El programa està dirigit a totes aquelles persones que resideixen al municipi de Tavernes i l'equip "Incorpora’t" el formen 5 psicòlogues i una treballadora social, amb un treball en col·laboració amb el departament de Serveis Socials.

Els perfils dels usuaris beneficiats són diversos, i s'atenen de manera individualitzada a desocupats de llarga durada, perfils amb baixa formació, necessitats d’una millora d’ocupació per treballs precaris, entre altres. En definitiva, totes aquelles persones en situació de vulnerabilitat i amb dificultats per trobar una ocupació.



Actualment es desenvolupa la segona edició del programa, que en la primera edicició va atendre a més de 400 persones i va oferir un itinerari personalitzat a 176 d’elles, i va ser premiat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies al Bon Govern, en la categoria de “Gestió de projectes i fons europeus”.