L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 19 de novembre del 2018

L’Ajuntament va recordar ahir que no devem estacionar damunt de places, passeigs o zones enjardinades. Són motius de seguretat.



L’Ajuntament avisava ahir de l’alerta roja en que estem el dia d’avui, ens donava unes recomanacions al veïns i ens recordava que: queda PROHIBIT estacionar els vehicles damunt de les places, passeigs i jardins.

La decisió de l’Ajuntament es pren per motius de seguretat ciutadana i per facilitar el pas a vehicles d’emergència que puguen actuar en un moment determinat i no només per atendre algun afectat davant una hipotètica inundació, sino per altres problemes com accident o malaltia.

L’altre dia, en ple temporal, va haver un accident en el Passeig Colom, que per la forma en que s’havien estacionat els cotxes, va obligar al vehicle d’emergència a entrar per dins del passeig, també amb dificultats, per mal estacionament de vehicles.

Són aquests problemes els que es volen evitar i per tant, per la mateixa seguretat de tots, els prec als veïns de les zones on puga afectar l’aigua que no aparquen els vehicles damunt de les voreres ni damunt les places, passeigs i zones enjardinades.

Pensem que la millor solució – igual vostès no pensen igual - és deixar els cotxes en zones més altes de la població, ja en passar la carretera, encara que això implique caminar tres-cents o quatre-cents metres en anar a buscar-lo quan passe el temporal.

Sempre s’ha dit val més previndre que curar. I en cas de necessitat, i per una situació excepcional, com puga ser una eixida del riu, les vies urbanes han d’estar lliures per a vehicles d’emergència i facilitar que puguem complir la seua missió: ajudar a tots.