L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 11 de novembre del 2018

Ahir el Centre Excursionista va celebrar la Valldigna Extrem





El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir la Valldigna Extrem, una prova esportiva no competitiva que va recórrer la distància de 42 km. per les muntanyes i camins de la Valldigna.


L'eixida dels 72 participants va ser des de la Plaça Major, a les  7'00 hores,  i encara que al principi del dia van caure quatre gotes, no va continuar la pluja però si el fort vent que es notava sobretot en els cims del Penyalba i del Massalari, aixi com també per les crestes des de la Sangonera al pic de la Ratlla i des del Penyalba cap al Monduver.


Cal recordar que el recorregut s’iniciava per la Senda Travessera de Favara, Font de la Granata, Font de la Sangonera, senda dels Maquis, cim de la Ratlla, Font del Barber, Els Tossalets, barranc de Maluc, arribar a Simat, camí dels Brolls, senda de les Arcades, Font del Cirer, Cova de les Mallaetes, Penyalba, la Drova, font del Gos,repetidor de TV, senda de la Cadira i tornava a  Tavernes.


Al final nomes 40 participants varen poder fer tot l’itinerari mentre els últims senderistes van arribar a la plaça Major sobre les 19'30 h.

Unes 16 persones han estat en els controls de pas i avituallaments per a que la marxa anara transcorrent amb normalitat.


 Cal també destacar l’absència de persones lesionades tot i que la marxa és molt dura. Tots tots els participants, senderistes i els col·laboradors en els avituallaments han gaudit d' un gran dia muntanyenc.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Una vuelta muy bonita,nos muestra los parajes mase bonitos de la valldigna,durilla pero te deja muy buen sabor de boca,la organización 10,en todo momento pendiente de que no ocurra nada,el avituallamiento de escandalo no falta de nada,café,acuarius,fruta,cerveza,frutos secos,dulces de todo,os recomiendo que el próximo año sé apunte mucha más gente y vereis como disfrutais como yo lo he hecho.
Gracias y hasta el año próximo